Färg Inomhus

Gjøco Fashion 15

Fashion 15 är en vattenspädbar oljefärg baserad på ny teknologi för inomhusbruk. Har goda appliceringsegenskaper och god utflytning. Användes till mellan- och toppstrykning på träpaneler, dörrar, fönster, karmar, listverk och inredningar.

Gjøco Gulv 40

Gjøco Gulv 40 Oljebasert är en slitstark halvblank golvfärg baserad på uretanalkyd. Används till invändigt bruk på betong och trägolv.

Gjøco Hardvoksolje

Gjøco Hardvoksolje er en høykvalitets overflatebehandling basert på naturlige oljer og harde vokser til innendørs bruk for heltre- og parkettgulv. Gjøco Hardvoksolje gir en matt, vannbestandig og slitesterk overflate som fremhever de naturlige nyansene og strukturen i treverket. Kan blandes i ulike farger.

Gjøco Heftgrunn Interiör
Gjøco Heftgrunn är en matt, interiörgrundning baserad på alkydolja. Gjøco Heftgrunn är idealisk som grundning och som täckstrykning i tak. Används på underlag som träverk, byggnadsplattor, tapet, väv, torr mur och betong, tidigare målade ytor etc.
Gjøco Heftgrunn

Vattenspädbar akrylgrundning med god vidhäftning till de flesta underlag. Används på byggplattor, trä, laminat, tidigare målade ytor, plast och plattor i torra rum.

Gjøco Interiør 10

Gjøco Interiør 10 är en vattenspädbar ren akrylfärg med svag lukt för bruk inomhus. Täcker bra och ger en slitstark yta som är lätt att hålla ren. Gjøco Interiør 10 används till väggar på ytor som glasfiberväv, byggskivor, panel, puts, betong, övermålningsbar tapet. Kan också används till grundning.

Gjøco Interiör 15

Gjøco Interiør 15 är en tixotrop, sidenmatt interiörfärg baserad på alkydolja med svag lukt. Färgen täcker mycket bra och ger en jämn och slitstark yta som är lätt att hålla ren. Gjøco Interiør 15 är en idealisk oljefärg för väggar, dörrar och lister. Används bl.a. i kök, badrum, dörrar, fönster, lister, möbler, övermålningsbar tapet, glasfiberväv, torr mur och betong, tidigare målade ytor, grundbehandlat järn mm.

Gjøco Interiør 25

Gjøco Interiør 25 är en vattenspädbar ren akrylfärg med svag lukt för bruk inomhus. Täcker bra och ger en slitstark yta som är lätt att hålla ren. Gjøco Interiør 25 används till väggar på ytor som glasfiberväv, byggskivor, panel, puts, betong, övermålningsbar tapet. Används i såväl kök, badrum som vardagsrum och sovrum.

Gjøco Interiør 40

Gjøco Interiør 40 är en tixotrop, halvblank interiörfärg baserad på alkydolja med svag lukt. Färgen täcker mycket bra och ger en jämn och slitstark yta som är lätt att hålla ren. Gjøco Interiør 40 är en idealisk oljefärg till väggar, dörrar och lister. Används bl.a. i kök, badrum, dörrar, fönster, lister, möbler, övermålningsbar tapet, glasfiberväv, torr mur och betong, tidigare målade ytor, grundbehandlat järn mm.

Gjøco Kalkfärg

Gjøco Kalkfärg  är en mineralisk kalkfärg  för inomhusbruk  i torra utrymmen. Ger en levande, betongliknande yta. Används på byggskivor, puts,  betong och spacklade ytor. I områden med risk för nötning, fukt och vattenstänk  rekommenderas toppstrykning med Gjøco Sealer.

Gjöco Klarlakk
Gjöco Klarlakk är en extra ljus lack baserad på uretanalkyd. Ger en hård och slitstark yta som är lätt att hålla ren. Innehåller ljusfilter som reducerar gulaktig färgning av trävirke. Används på gran och furugolv, parkett, dörrar, fönster, möbler, paneler, lister, osv.
Klarlack vattenspädba
Klarlack vattenspädbar är en snabbtorkande och slitstark polyuretanlack med ljusfilter. Används på obehandlad ljus parkett, tidigare lackerad parkett, trägolv, trappor och staket.
Gjøco Panellakk

Gjøco Panellakk är en vattenspädbar, snabbtorkande akrylbaserad lack med ljusfilter för ljust träverk. Kan tonas över brytmaskin. Gjøco Panellakk användes inomhus på ljust, obehandlat träverk eller på underlag som tidigare är behandlat med vattenspädbar panellack.

Gjøco Supermatt Rum

Gjøco Supermatt Rum är en vattenspädbar, helmatt akrylfärg som ger färgdjup och ett vackert och rogivande resultat utan reflektion. 

Gjøco Emaljelakk

Gjøco Emaljelakk är en blank, alkydbaserad täckande färg för användning på grundat underlag. Används på stålkonstruktioner och järn, maskiner och jordbruksredskap. Kan även användas på trä för möbler inomhus och trädetaljer på båtar ovanför vattenlinjen.

Tak & Väg

Frøya Tak & Vegg är en akrylbaserad, matt och vattenburen interiörfärg som kan användas på underlag som byggnadsplattor och glasfiberväv samt på underlag av puts, betong och spackel. Kan även användas på ytor som tidigare har målats med latexfärg eller matt, oljebaserad primer/färg. Tak & Vegg är tvättbar, enkel att applicera, sprutar inte och täcker väl.

Dör & List

Frøya Dør & List är en akrylbaserad, halvblank och vattenburen interiörfärg som kan användas på dörrar, lister, karmar, fönster, möbler och träpaneler. En exklusiv färg med god glans baserad på ny teknik. Färgen har mycket bra flyt, täcker väl och är enkel att applicera, samtidigt som den är slitstark.

Kontakt

Adress

Öppettider